Förra klubben vill snuva IFK på Marcus Berg

Två spelare med IFK Göteborg-kopplingar – Jakob Johansson, 29, och Alexander Farnerud, 36 – har redan skrivit på för klubben. Rykten om att även Marcus Berg, 33, ska skriva på har florerat under en längre tid.

Nu vill Bergs tidigare klubb Panathinaikos blanda sig in i leken också, och hoppas sno tillbaka anfallaren mitt framför ögonen på de törstande Blåvitt-fansen.

Enligt uppgifter till grekiska tidningen Sportime var Panathinaikos ute efter Berg redan under sommaren 2019, men då blev inget klart och Berg flyttade till sin nuvarande klubb FC Krasnodar.

33-åringen tillhörde tidigare den grekiska klubben mellan 2013-2017 och stod för totalt 95 mål på 151 matcher. Under coronakrisen har Berg tränat med IFK Göteborg på Kamratgården, men har nu rest hem till Krasnodar för att förbereda sig för omstarten i den ryska ligan.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier