Timo Werner presenteras i veckan

Som vi skrivit tidigare så närmar det sig en övergång för Timo Werner.

24-årige Werner har varit ett av de stora namnen som ryktats bort under en tid och enligt Evening Standard kommer en övergång till Chelsea att bli officiell redan denna vecka. Siffrorna varierar lite men enligt Evening Standard så uppges Chelsea betala 53 miljoner pund (ungefär 622 miljoner kronor) för tysken som har en utköpsklausul som löper ut IDAG. Därför ska alltså Chelsea aktivera klausulen just idag och förväntas presentera värvningen av Werner senare i veckan.

Werner som är lagkamrat med Emil Forsberg i Leipzig har varit en av Bundesligas vassaste målskyttar och har säsongen 19/20 gjort 31 mål på 44 matcher (alla turneringar).

Kontraktet ska sträcka sig över fem år och vara värt ungefär 2.3 miljoner kronor/vecka.

Dessutom skriver Sky Sports att Werner inte kommer att spela Champions League för RB Leipzig och det kanske kan räknas som spiken i kistan för den här övergångshistorien?

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier