Snurrigt kring Miralem Pjanic

Det haglar rykten om Miralem Pjanic nu. Ena tidningen rapporterar att han ska till PSG, den andra att han ska till Barcelona.  Något som känns mer eller mindre klart är i alla fall att han ska lämna Juventus då han varit kryptisk i sina uttalanden om att lämna klubben.

Ett av ryktena som verkar snäppet hetare än de andra är att Chelsea nu är närmast att locka till sig mittfältaren.

Flera  offensiva spelare ser ut att lämna Chelsea och därför spekuleras det (ibland ganska) vilt kring vilka spelare som ska ersätta bland andra Willian och Pedro.

MEN nu skriver flera tidningar (med lite olika trovärdighet) att Chelsea i alla fall närmar sig Pjanic som ”lyssnat” till vad Chelsea har att erbjuda. Tidigare har det lutat åt att Barcelona varit i förarsätet då brassen Arthur har erbjudits i någon slags swap-deal mellan Juve och Barca. Arthur verkar dock inte särskilt sugen på att flytta till Turin och ska tydligen ha tackat nej till swap-dealen vilket ger Chelsea pole-position i den här transfersoppan.

Vi gör vårt bästa för att hålla koll och hänga med till slutet av denna (förmodade) Pjanic-transfer.

 

 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier