#Sillypodden avsnitt 189 (och en PL-podd också)

Vi hann stänga av inspelningsapparaterna PRECIS innan Timo Werner blev officiellt klappad och klar för Chelsea. Så det surrade vi inte om. Däremot så blev det väldigt mycket Italien i dagens avsnitt av #Sillypodden. Coppa Italia-finalen, den stundande seriestarten i Serie A och en hel drös med rykten förankrade på ett eller annat sätt på den italienska stöveln. Ett avsnitt som ni kan lyssna på HÄR!

Vi startade dessutom upp Sportbladets Premier League-podd igen under morgonen (kändes ändå som ett passande tillfälle för det). Och om ni vill lyssna på det så hittar ni det HÄR!)

Med det sagt, glad midsommar!

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier