Succéspelaren till Chelsea

Sheffield Uniteds Dean Henderson har stått för en rad fina insatser emellan stolparna.

Men nu ser det inte ut som att nykomlingen får behålla målvakten, som är på lån från Manchester United, särskilt länge till.

Samtidigt som Manchester United hoppas få tillbaka målvakten efter den försenade säsongsavslutningen, uppger nu Goal att Chelsea har gett sig in i jakten på 23-åringen.

Tidningen skriver att Londonklubben ska vara intresserad av att köpa loss engelsmannen och ska vara beredd att öppna plånboken rejält, om så krävs. Chelsea hoppas också kunna övertyga och locka Henderson med löfte om Champions League-spel.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier