”Sanchos kryptiska United-hint”

Manchester City 

Eftersom Leroy Sané inte har någon större lust att stanna i Manchester City ser det ut som att slutet är oundvikligt. Irriterande nog, för Citys del, fortsätter den troliga köparen Bayern München att försöka pruta enligt Telegraph. Hur som helst lär yttern ersättas – med en mittback. Det avslöjade Pep Guardiola på en presskonferens i helgen. Samtidigt pratas det om att John Stones har gjort sitt (en aning motsägelsefullt, men förståeligt med tanke på hans form den senaste tiden) och att en flytt till Newcastle eller till och med Arsenal är på tapeten. Mikel Arteta känner självklart engelsmannen väl efter sina år i klubben.

Manchester United

Ryan Giggs vill att United värvar Jack Grealish men anser att klubben ändå hade varit ”3-4 värvningar från att kunna konkurrera med Liverpool och Manchester City”. Samtidigt i en annan del av Europa sitter ett annat transferobjekt, Jadon Sancho, och gillar inlägg om sig själv på Twitter. En tysk journalist twittrade att Dortmund-spelaren hade ”tankarna på Manchester United” varpå Sancho tryckte på hjärta. Han tog visserligen snabbt bort gillningen igen men en drös användare hann förstås skärmdumpa.

Dessutom kan Ronaldo (den äldre) kanske se till att lyfta bördan som Alexis Sanchez utgör från Uniteds axlar. Real Valladolid är sugen på chilenaren, menar brassen. Det ständiga dilemmat är ju bara det här med lönen…

Liverpool

Jo, klubben är fortfarande intresserade av Kalidou Koulibaly (liksom övriga världen). ”Skambudet” på runt 600 miljoner kr föll däremot inte Napoli i smaken menar Daily Mirror. Minst 300 miljoner ytterligare vill den italienska klubben ska hostas upp innan man kan tänka sig att släppa mittbacken.

Chelsea

Frank Lampard passade på att svara på frågor kring klubbens ambitioner efter segern borta mot Aston Villa (2–1). Roman Abramovitj kom oundvikligen på tal, följt av en lång utläggning från tränaren som menar att han om någon förstår sig på ägaren: ”Jag vill samma sak som honom. Det här är Chelsea Football Club och vi vill minska gapet. Värvningar som Timo och Ziyech är två riktigt fina statements”.

Klubben kopplas fortfarande ihop med Ben Chilwell och även Kai Havertz. Kanske dyker det snart upp rykten om mittbackar också efter helgens tveksamma försvarsinsats…

Everton 

Morgan Schneiderlin verkar byta Liverpool mot den franska rivieran. Everton-spelaren väntas skriva på för Nice under måndagen, något som redan har bekräftats av klubbens fotbollsdirektör Julien Fournier.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier