Supertalangen väljer Dortmund före engelska storklubbarna

Manchester United? Nej.

Chelsea? Nej.

Borussia Dortmund? Ja.

Enligt ESPN har Jude Bellingham gjort sitt val. 16-åringen går i landsmannen Jadon Sanchos fotspår och väljer spel i Borussia Dortmund.

Mittfältaren, som anses vara en av Englands största talanger, har slagit igenom i Birmingham den här säsongen. Han har gjort 33 matcher, fyra mål och tre assist. i Championship och varit ett regelbundet inslag i Birminghams startelva.

Borussia Dortmund ska vara villiga att betala hela 20 miljoner kronor, drygt 210 miljoner kronor för Bellingham.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier