Bryter lånet av Romatalang efter Tiktok-video

Nuförtiden finns det folk som livnär sig på att göra videos på sociala medier.

Det finns också de som förlorar jobbet på grund av just videos på sociala medier.

Romatalangen Mirko Antonucci har i alla fall precis fått uppleva det sistnämnda scenariot, efter att portugisiska Vitoria avbrutit lånet av anfallaren – på grund av italienarens aktiva användande av appen Tiktok.

– Situationen är enkel. Klubben, ledningen och alla anställda förstod att beteendet hos en spelare som var på lån hos oss var inte något vi önskade av en Vitoriaspelare, eller vad fansen förtjänar, på och utanför planen, säger Vitoriatränaren Julio Velazquez till ESPN.

Droppen som ska fått bägaren att rinna över var när Antonucci publicerade en glad dans på Tiktok – bara några timmar efter att hans Vitoria torskat mot Boavista med 1–3. En video han offentligt bett om ursäkt för.

”Jag är fullt medveten om mina misstag. Jag skulle vilja be om ursäkt till fans, klubben, tränaren och lagkamraterna. Jag ska sluta med sociala medier och från och med nu kommer ni bara se mig svettas i Vitoria Setubal-tröjan”, skrev 21-åringen i ett Instagrammeddelande.

En ursäkt som alltså visade sig vara förgäves…

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier