Nästa Blåvitt-back till Belgien?

Victor Wernerssons, 25, flytt till belgiska KV Mechelen blev ett hett samtalsämne under helgen. Enligt IFK Göteborg åkte vänsterbacken till Belgien utan klubbens vetskap – och missade dessutom Blåvitts söndagsträning.

Nu ser det ut som att Göteborg tappar ytterliga en försvarare – till Belgien.

Enligt uppgifter till GT handlar det om Kristopher da Graca, 22, som ska vara aktuell för en övergång till Sint-Truiden.

Det ska även finnas intresse från franska Ligue 1 för svensken som i vintras gjorde landslagsdebut under januariturnén.

Hur långt gångna de eventuella förhandlingarna har gått är ännu oklart, men Blåvitts sportchef Kennet Andersson väljer att inte kommentera uppgifterna.

Mittbacken da Graca som inte spelat mer sedan den skada han ådrog sig i bortapremiären mot Varberg. Efter en magnetröntgen fick man dock positiva besked och enligt fysioterapeuten Calle Persson tar man det vecka för vecka.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier