PSG rycker i Arsenal-stjärnan

Nu är det Daily Express som levererar den här ”nyheten” så kanske ska vi börja vår text med att gissa logiken bakom uppkomsten av detta rykte. Så gör vi, häng med i den här historien om högerbackarna.

Hector Bellerin är långtidsskadad –> Arsenal värvar (förvånande) Cédric Soares som också är skadad –>Bellerin kommer tillbaka och spelar från start i Arsenal –>  Soares gör mål i sin första match i Arsenaltröjan –> Cédric Soares startar sin första match i Arsenal (Bellerin hamnar på bänken) –> Soares skriver på ett fyraårskontrakt med Arsenal –> Bellerin ryktas till PSG, Juventus och Bayern München och Soares ses som nån slags drömvärvning.

Kanske är det så de tänker?

Enligt Daily Express ska alltså PSG vara på jakt efter en ny högerback och då passar just ovan nämnda storyline.
Bellerins kontrakt med Arsenal går ut 2023 och han är en av de spelare som faktiskt är populär bland de egna fansen just nu, så bedöm trovärdigheten själva här om ni vill.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier