Linus Hallenius har kontrakt på bordet

Linus Hallenius har fått ett konkret kontraktsförslag från Gif Sundsvall.

Det säger sportchefen Urban Hagblom till Sundsvalls Tidning. 

– Jag får alltid lida för att jag är lite optimistisk men vi har ett bra samtal. Sedan får man ha respekt för varandras beslut och förutsättningar. Vi gör, och har gjort, allt vi kan. Sedan får man ha respekt för om det inte räcker, säger han till tidningen och berättar att klubben ännu inte har fått svar.

Sportbladet kunde i söndags avslöja att Hallenius är nära IFK Göteborg, men Sundsvall har uppenbarligen inte gett upp hoppet om sin förra spelare.

Hallenius har under säsongen gjort sex ligamål på 14 matcher för Apoel, Cypern, och var även med och tog laget till Europa League-gruppspel, där han på fem matcher gjorde ett mål. Hallenius bröt i helgen sitt avtal med Apoel.

FotbollDirekt och Expressen har tidigare skrivit om att Sundsvall är nära att värva hem Hallenius.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier