Bröt mot coronarestriktionerna – klar för ny klubb

Salomon Kalou, 34, gjorde sig impopulär under slutet av sin tid i Hertha Berlin.

När ivorianen kom tillbaka till träningsanläggningen i början av maj inledde han med att sända live i 25 minuter på sociala medier – när han bröt mot flera regler. Kalou och flera andra spelare tog varandra i hand, vilket var förbjudet. Dessutom hördes hur flera av dem sågade sin chefer på grund av att de fått sina löner reducerade.

Klubben stängde av Kalou, kontraktet gick ut och han försvann från tysk fotboll.

Nu fortsätter karriären i Brasilien där 34-åringen har skrivit på ett tvåårskontrakt med Botafogo.

Kalou har tidigare representerat bland annat Lille och Chelsea.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier