Barca ger upp hoppet om Neymar

Att FC Barcelona vill värva tillbaka Neymar, 28, från Paris Saint-Germain är ingen hemlighet.

Rykten har florerat under en längre tid om en eventuell återkomst till Camp Nou för brasilianaren. Enligt tidigare uppgifter har Barca bland annat varit beredda att offra Antoine Griezmann, 29, för att få hem Neymar.

Men enligt tidningen Marca tydliggör nu Barcaledningen att en affär INTE är aktuell.

En anledning ska vara att det helt enkelt inte finns pengar nog att genomföra köpet.

Neymar ser alltså ut att stanna kvar i PSG. Parisklubben, vars ägare uppges vara angelägna om att behålla brassen med tanke på att storstjärna #2, Kylian Mbappé, 21, uppges vara intresserad av att lämna klubben. 21-åringen som fortsatt vägrar skriva på nytt kontrakt med klubben.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier