Vändningen – uppges klar för Napoli

Under en längre tid har det ryktats om att Lilles succéanfallare Victor Osimhen, 21, kommer lämna klubben i sommar. Den senaste tiden har de flesta ryktena placerat nigerianen i Napoli, men så sent som igår skrev vi här i bloggen att Tottenham försöker göra ett sista-minuten-försök att sno åt sig 21-åringen.

Nu på morgonen kommer dock nya uppgifter från Gazzetta dello Sport. Enligt tidningen ska det nu vara klart att det blir en övergång till Napoli.

Enligt uppgifterna räknar man med att övergången ska bli officiell inom kort.

Totalt stod Osimhen för 18 mål och 6 assist på 38 spelade matcher för Ligue 1-klubben under den gångna säsongen.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier