Milosevic till Danmark

Det blir ingen återkomst till AIK.

I stället blir det Danmark och Vejle BK för Alexander Milosevic. Det uppger Expressen.

Enligt deras uppgifter ska mittbacken besöka klubben och genomgå en läkarundersökning i de närmaste dagarna.

Sedan kontraktet med Championship-laget Nottingham bröts i oktober 2019 har den 28-årige mittbacken varit klubblös. Under våren uppgavs det att Alexander Milosevic skulle varit nära en återkomst till AIK. Men det verkar alltså inte aktuellt i nuläget.

Parterna ska vara muntligt överens och Vejle, som är nykomling i den danska högstaligan till nästa säsong, väntas presentera svensken närmaste veckan.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier