Norrmannen värvar norrman till United?

Vi släpper Jadon Sancho och Jack Grealish för en stund. I stället riktar vi in oss på Joshua King till Manchester United.

Bournemouth spelar i Championship nästa år. Spelar King där nästa säsong? Inte särskilt troligt.

Spelar han i Manchester United nästa säsong? Inte helt omöjligt.

Kopplingen till klubben har han redan. Norrmannen spelade där som junior, han hade Ole Gunnar Solskjaer som tränare i reservlaget och han har en ny agent vid namn Jim Solbakken. Och ni kan nog gissa vem som också har Solbakken som agent? Just det, Solskjaer.

Nu kanske ni tror att det enbart är Bloggen som spekulerar hejvilt här. Men så är det inte. I en intervju med Dagbladet uttalar sig nämligen Norges assisterande förbundskapten Per Joar Hansen om det hela.

– Man ska aldrig säga aldrig. Ole Gunnar känner Josh väl från reservlaget och han har bidragit till hans utveckling. Sen vet Josh vad United står för, säger han.

Joshua King har gjort fem säsonger i Bournemouth och gjort 157 Premier League-matcher och 47 mål.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier