PL-mästaren tillbaka till PL

Trefaldige Premier League-mästaren Branislav Ivanovic vann ett av sina ligaguld med Chelsea under ledning av Carlo Ancelotti. Idag spelar Ivanovic i Zenit St Petersburg och Ancelotti håller till i Everton. Nu ryktas det om en återförening för de gamla (Ivanovic, 36, Ancelotti, 61) Chelsea-bekantingarna – i Everton.

Bloggen talar just nu inte flytande ryska och refererar därför till Sky Sports, som i sin tur, hänvisar till den ryska sajten Novosti när det kommer till de här uppgifterna.

Ivanovics kontrakt går ut sista juli och skulle därför gå till Everton gratis ifall dealen blir av.

Ivanovic vann nyligen ryska cupen och fick som lagkapten äran att lyfta cup-pokalen först av alla. Många skulle kanske beskriva Ivanovic som en stark ytterback men i det här fallet visade sig serben inte vara den starkaste. Han tappade nämligen pokalen och till sina lagkamraters stora förtret, så gick pokalen sönder och lagkaptenen ses i en video skamset skratta åt debaklet. Nog tror väl inte vi att 36-åringen lämnar Ryssland för att han tog sönder cup-pokalen, men visst är det ett lite roligt händelseförlopp i den här transfer-sagan?

 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier