Graham Potter värvar vidare – jagar Arsenal-spelaren

En mindre trovärdig skvallerblaska + en annan mindre trovärdig skvallerblaska = sant?
Kanske inte, men det är tillräckligt smaskigt för att bloggen skriver om det.
De två ”skvallerblaskorna” som vi den här gången väljer att kalla de, är Daily Mail, och Daily Mirror som båda skriver att Brighton vill värva Ainsley Maitland-Niles, 22,  ifrån Arsenal.

Graham Potters klubb har redan plockat Adam Lallana från Liverpool på free transfer och värvat Joel Veltman från Ajax. Nu ska man alltså ha ställt in siktet på nästa värvning. Maitland-Niles har, sedan Hector Bellerins återkomst, inte fått särskilt mycket speltid och ska vara på jakt efter en ordinarie plats i startelvan. Något som kan ske då Arsenal-tränaren Mikel Arteta sagt att han ser en framtid för AMN (Ainsley Maitland-Niles) i Arsenal. MEN, det vill alltså Brighton förhindra och de brittiska tabloiderna hävdar att AMN nu överväger sina möjligheter MEN först har AMN en FA cup-final mot Chelsea att se fram emot. 22-åringen har tre år kvar på kontraktet i Arsenal och med tanke på att det är en brittisk spelare vi talar om, så kan det tänkas att prislappen blir aningen hög.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier