Inter och Tottenham i samtal om flera spelare

Tottenham hamnade över Arsenal i tabellen den här säsongen. Den här dagen hamnar de också över Arsenal i Silly Bloggen (se inlägget nedan(krystat, vi vet)).
Pang på ryktet nu då:

Tottenham och Inter ska enligt The Guardian påbörjat förhandlingar över Tanguy Ndombele, 23, som kan vara på väg bort från Tottenham efter att bara ha fått starta 12 matcher för klubben. Klubbarna ska ha lite olika uppfattningar hur mycket mittfältaren är värd och i nuläget ska de vara en bit ifrån varandra i förhandlingarna.

Ndombele kom till Tottenham med buller och bång, förra året då han blev den dyraste värvningen i klubbens historia (626 miljoner kronor). Nu, bara 13 månader senare ser det ut som rekordvärvningen redan är påväg bort då han inte verkar komma överens med José Mourinho. Ndombele värvades när Mauricio Pochettino var tränare för klubben och såg då att få en hel del speltid. Men sedan ”The (former?) special one” tog över tränar-rodret i Spurs har det blivit betydligt mycket mindre av den varan.

Tottenham uppges kunna tänka sig att sälja 23-åringen för cirka 500 miljoner kronor, en skaplig förlust-affär i dessa tider men så högt vill Inter i nuläget gå. Därför ska det finnas möjligheter för en swap-deal då Mourinho jagar en ersättare till Jan Vertonghen som lämnat spurs. Dessutom ska det finnas spurs-intresse för Ivan Perišić som Mourinho försökte värva under sin tid som Manchester United-tränare.

Det verkar finnas en hel del variabler i den här historien och både det ena och det andra ska klaffa för att Ndombele ska bli en Inter-spelare.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier