Tottenham ute efter Arsenals ”fiende”

Relationen mellan Arsenal och Troy Deeney, 32, har inte varit den allra bästa de senaste åren. Minst sagt.

Allt grundar sig i ett möte lagen emellan under hösten 2017. Deeneys Watford vände 0-1-underläge och vann med 2-1, bland annat efter mål av anfallaren själv, som efter matchen sågade Arsenal-spelarna längs med fotknölarna.

Vi spolar fram tiden drygt tre år, till en dryg vecka sedan. Arsenal slår Watford med 3-2 och skickade ner de gultröjade till Championship. Slutdiskuterat, tänkte Arsenal.

Men Watford behöver i och med degraderingen sänka lönerna och Deeney ser ut att vara en av de som klubben offrar, och då finns intresse från – *trumvirvel* – Arsenals värsta rival Tottenham som vill ha en back-up till storstjärnan Harry Kane.

Hur mycket sanning som ligger i de uppgifterna – som Daily Mail kommer med – är oklart, men visst vore det härligt att se Troy Deeney brottas med Arsenal ytterligare en säsong eller två – dessutom iförd en Spurströja.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier