Uppgifter: Stjärnan stannar i Inter

Alexis Sanchez, 31, har spenderat den senaste säsong på lån hos Inter från Manchester United.

Nu verkar det också som att chilenaren stannar i Milanoklubben.

Enligt transfergurun Gianluca Di Marzio har båda klubbarna nu kommit överens om villkoren och beslutet lär bli officiellt inom kort.

Sanchez har egentligen två år kvar på sitt kontrakt med ’The Red Devils’, men istället för att Inter köper loss honom för en övergångssumma – vilket traditionellt är fallet i sådana här situationer – kommer Sanchez kontrakt med United brytas, så att 31-åringen istället kan skriva på ett nytt med Inter.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier