Willian – allt närmare Arsenal?

Vart hamnar egentligen Willian, 31?

Brassen som kom till Chelsea sommaren 2013 verkar inte stanna kvar i klubben, trots att flera försök till en förlängning har gjorts.

Rykten har placerat 31-åringen lite varstans under det sista halvåret, men nu verkar det som att Arsenal är närmast Willians påskrift. I alla fall enligt journalisten Fabrizio Romano.

Den gångna säsongen stod Willian för totalt 11 mål och 9 assist på 47 matcher för Chelsea. Sedan ankomsten från ryska Anzhi för sju år sedan har det blivit 63 mål och 62 assist på 339 matcher i den blåa tröjan, men nu verkar det som sagt inte bli några fler.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier