”Smalling kan bli värdefull”

Ole Gunnar Solskjaer höll tidigare idag i en presskonferens inför returmötet med österrikiska klubben, LASK i Europa League. Manchester United vann första matchen med 5–0 och är väl så gott som klara för nästa omgång av Europa League-slutspelet som återstartas imorgon onsdag. Men OGS pratade inte bara om returmötet, han uttalade sig också om Chris Smalling, som den här säsongen varit på lån hos Roma och nu ska återvända till United.

– Den här säsongen handlade om att regelbundet spela matcher, att gå till Roma och visa vilken bra mittback han är. Jag ville ge Harry (Maguire) och Victor (NilssonLindelöf) en chans så det bästa var att låta honom (Smalling) gå på lån i ett år, sa normannen på presskonferensen.

– Smalling har den här säsongen visat att han kommer bli värdefull. Jag har pratat med honom och är nöjd med hans säsong.

Smalling har gjort 37 matcher för Roma den här säsongen och återvänder alltså nu till Manchester där han bland annat ska konkurrera med svenske landslagsmannen Victor Nilsson-Lindelöf.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier