Nytt kontrakt till United-talangen

”En genombrotts-säsong”. Så skriver Manchester United på sin officiella twitter när man offentliggör förlängningen med ytterbacken Brandon Williams. Det nya kontraktet sträcker sig till 2024 för engelsmannen som är född i september 2000.

– Att skriva på det här kontraktet är en annan väldigt stolt stund för mig och min familj. Att ha varit i United sedan jag var sju år gammla, det är genuint en dröm som blir sann, att spela i A-laget, sa Williams till klubbens hemsida.

19-åringen fick chansen 17 gånger i Premier League den här säsongen och lyckades göra ett mål och en assist på dessa matcher. Dessutom spelade Williams från start i fem matcher för United i Europa League.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier