Balotelli på väg till Transsylvanien?

Mario Balotelli, 29. Huvudrollsinnehavare i den nya Dracula-filmen?

Njaa, italienaren ska inte till Rumänien för någon filminspelning. Inte så vitt jag vet i alla fall.

Däremot ryktas det hejvilt om att 29-åringen ska till den rumänska regionen Transsylvanien i ett helt annat ärende. Nämligen som spelare för de regerande mästarna CFR Cluj.

Uppgifterna – som bland annat Daily Mail och The Sun skriver om – verkar ursprungligen komma från den rumänska nyhetssidan GSP, så jag skulle nog ta det här med en rejäl skopa salt i nuläget.

Skulle det ändå finnas något i de ryktena skulle alltså Balotelli bli klar för ytterligare en klubb, och ta ytterligare ett steg från den stora scenen där han dök upp för 12 år sedan som en 17-åring supertalang i Inter-tröjan.

Cluj är inte bara regerande mästare i Rumänien, de har tre raka titlar att skryta med och tränas av gamla Chelsea-profilen Dan Petrescu (en av de som missade straff mot Sverige i VM -94), så det är inget bottenlag Balotelli ryktas till. Redan nu i augusti kliver klubben in i den första kvalrundan till nästa säsongs Champions League.

Balotelli kom till Brescia inför årets säsong, men har redan hunnit bråka sig bort därifrån, så en ny klubb är att vänta. Förutom Cluj har det också ryktats om klubbadresser i Argentina och Brasilien.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier