Arsenal trollar (?) fansen med mystisk tweet

HĂ€r Ă€r tweeten frĂ„n Arsenals officiella twitterkonto som fĂ„r Arsenalfansen att bli tokiga (tokiga Ă€r vĂ€l Ă€ndĂ„ rĂ€tt ord hĂ€r). Klubben har jobbat lĂ€nge för att förlĂ€nga kontraktet med Pierre-Emerick Aubameyang, 31, och supportrarna sitter som pĂ„ nĂ„lar i vĂ€ntan pĂ„ besked om kaptenens framtid. Nu Ă€r frĂ„gan ifall klubben inte gör det Ă€nnu mer outhĂ€rdligt för sina fans genom att tweeta ut den hĂ€r bilden tillsammans med texten ”Leading the front. Congratulations @aubameyang7.” Texten och stjĂ€rnans (extremt breda (vĂ€l?)) leende tillsammans med nĂ€sta sĂ€songs matchtröja bör vĂ€l betyda att kontraktet Ă€r klart.

Eller !?

 

 

 

 

 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier