Bekräftat: Ödegaard återvänder till Madrid

Låneavtalet gällde i två år.

Men redan nu, efter ett år i Real Sociedad, återvänder Martin Ödegaard till Real Madrid.

Real Sociedad bekräftar nyheten i ett pressmeddelande där de skriver:

Ödegaard lämnar oss för att återvända till Real Madrid, men vi kommer aldrig att glömma allt han har gjort för oss under denna oförglömliga säsong. Hans mål, den fotboll han spelade, hans karaktär, hans insatser och hans ödmjukhet innebär att Martin kommer bli ihågkommen med enorm kärlek bland alla i klubben.

Klubben har också publicerat ett videoklipp där 21-åringen tar avsked.

– Jag kommer aldrig glömma all kärlek jag har fått, både på och utanför planen. Jag önskar klubben, tränaren och mina lagkamrater all lycka, säger Ödegaard.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier