Jasir Asani dumpas av AIK

Jasir Asani, 25, var lågbudgetvärvningen som skulle få chansen att visa upp sig i AIK.

Nu kan vi konstatera att det inte föll särskilt väl ut.

Efter att ha startat och gjort mål i den allsvenska premiären mot Örebro blev 25-åringen iskall och nu kommer beskedet att han lämnar klubben med omedelbar verkan.

”AIK Fotboll har valt att inte utnyttja den option om förlängning som fanns i låneavtalet mellan klubben och FK Partizani gällande Jasir Asani. Jasir lämnar AIK Fotboll under onsdagen och det blev sammanlagt sju tävlingsmatcher för honom i AIK-tröjan”, skriver klubben i ett uttalande.

Taggar AIK
allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier