Förre MFF-tränaren presenteras idag

Mer tränar-silly (yippee(!)):

Det är inte bara Ronald Koeman som väntas bli presenterad för en ny klubb idag, tisdag. Hans tränarkollega (well…) Åge Hareide, 66,  ska enligt NRK presenteras som ny tränare för Rosenborg under tisdagen. Enligt NRK har Rosenborg och Hareide varit intresserade av varandra en tid och snart ska alltså kärleksrelationen bekräftas. 66-åringen som förde Malmö FF till två Champions League-gruppspel och vann SM-guld med klubben väntas skriva på ett kontrakt över ett och ett halvt år.

Det blir andra vändan för Hareide i Rosenborg då han tränade klubben 2003, därefter tog han över som förbundskapten för Norge. Senast kommer Hareide från ett tränarjobb i Danmark där han varit förbundskapten sedan 2016.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier