Blir dyraste tysken någonsin

En av sillyns mer långdragna historier för det  här fönstret verkar snart få ett slut.

I alla fall enligt Christian Falk på SportBild i Tyskland som twittrar att Kai Havertz, 21,  KOMMER bli den dyraste tyska spelaren någonsin när han går till Chelsea. Falk skriver att förhandlingarna mellan Leverkusen och Chelsea startade i mitten av förra veckan.

Vi har ju skrivit en del om Havertz och det känns som att ni har koll på vad det är för spelare vid det här laget så för info hänvisar vi till tidigare sillyinlägg.

Men OM han nu går till Chelsea och faktiskt blir den dyraste tysken någonsin, så går han om en rad spelare av högsta kvalité.
Kan ni (utan att googla) gissa vilka?

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier