Detaljer återstår innan Cavani skriver på

PSG spelar sin största match någonsin på söndag när man möter Bayern München i Champions League-finalen. En final man spelar utan trotjänaren Edinson Cavani som är free agent sedan 1 juli då kontraktet gick ut, ryktats till mängder av olika klubbar. Nu verkar det dock som att framtiden är spikad för Cavani då Sky Italias Fabrizio Romano skriver att det bara återstår detaljer innan Cavani är klar för Benfica. Klubben har erbjudit 33-åringen ett kontrakt som sträcker sig till 2023 och det är enligt Romano stora chanser att allt blir klart nästa vecka.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier