Ulvestad till Frankrike?

Med bara ett fåtal dagar kvar av transferfönstret stod det klart att Magnus Eriksson återvänder till huvudstadslaget.

Men Bosse Andersson och Djurgården verkar inte vara klara i fönstret.

Enligt uppgifter till Expressen ska Dif:s mittfältare Fredrik Ulvestad vara på väg till franska Toulouse. Tidningen skriver att Ligue 2-klubbens president Damien Comolli (tidigare i Liverpool) ska ha träffat Ulvestads agent, Blash Hosseini, för att diskutera en övergång. Samtidigt ska Toulouse förbereda ett bud på norrmannen.

28-årige Ulvestad värvades inför säsongen 2018 och har varit en av lagets bästa spelare. Den här säsongen leder han interna skytteligan med sina 6 mål på 16 framträdanden.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier