City förhandlar med Messis pappa

PSG, Manchester City eller Manchester United? Spekulationerna kring vilken klubb Lionel Messi kan hamna i är många sedan stjärnan meddelat att han vill lämna Barcelona. Enligt argentinska TyC Sports, som var först med uppgifterna om Messis fax till den katalanska klubben, är stjärnans pappa Jorge redan på plats i Manchester och har inlett förhandlingarna med City.

Samtidigt kommer uppgifter från den italienska fotbollsjournalisten Tancredi Palmeri att även United ha kontaktat Messis pappa för att försöka sno åt sig argentinaren. PSG sitter heller inte lugnt i båten och ska ha meddelat Messis ombud att de kommer att ge honom ett erbjudande.

Räkna med fler uppdateringar i frågan inom kort.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier