Barcelonas nya besked om Messi

Messi, Messi, Messi.

Årets stora silly-följetong rullar vidare.

Nytt i händelseförloppet denna gång: Barcelona kommer inte att förhandla om att låta argentinaren lämna i förtid. Det skriver nyhetsbyrån AP som ska ha fått det bekräftat av klubben.

Messi ska ha haft en klausul i sitt kontrakt som gör det möjligt för honom att lämna när säsongen är över, något Marca rapporterade om. Klubben anser att den klausulen skulle behöva utlösas i juni, men eftersom säsongen förlängdes till följd av coronakrisen anser Messi att det ändå är möjligt att utlösa klausulen.

Messis kontrakt går ut nästa säsong.

Fortsättning följer…

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier