Dyr strejk för Messi

Först stod han över återsamlingen och covid-testerna i igår söndag. I dag strejkade argentinaren från ytterligare en träning med Barcelona. Allt för att tvinga sig bort från klubben han växt upp i och lett under mer än halva sitt liv.

Men uppbrottet är kostsamt, rapporterar tidningen Sport. Enligt dem krävs Messi (rimligt nog) på en dagslön för varje strejkdag. Men en dagslön i Messi-universumet är 800 000 kronor så det ser ut att kunna bli en rejäl slant under tiden Barcelona och Messi träter om huruvida hans utköpsklausul på 7 miljarder faktiskt gäller eller inte.

Å andra sidan: lämnar han väntar Manchester City (och till viss del New York City), enligt uppgifter, med ett femårskontrakt värt hysteriska 7,7 miljarder kronor.

Vad gör då Leo Messi med all sin lediga tid.

Ska vi tro argentinska tidningen Olé (och det kan vi nog göra med relativt gott mod, de har trots allt en hel sektion på sin hemsida med bara Messi-nytt) var det igår ett litet ”möte” hemma hos Luis Suárez där Messi, Jordia Alba och Sergio Busquets deltog. Fanns en del att snacka om där kan man tänka.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier