Arsenal fortsätter rensa i truppen

Arsenal och Fiorentina uppges vara överens om Lucas Torreira, 24. Uruguayanen uppges, enligt The Times, ha kommit överens med Serie A-klubben sedan tidigare och nu uppger lokala medier i Italien att övergången ska vara helt klar.

Det ska röra sig om en initial betalning på cirka 70 miljoner kronor (ja, så lite), för ett lån just denna säsong och sedan en möjlighet till att göra övergången permanent för 147 miljoner kronor. Arsenal betalade 2018, cirka 270 miljoner kronor för 24-åringen som då anlände från Sampdoria. Om nu Dani Ceballos anländer och Torreira lämnar så går det väl att se det hela som att Ceballos rakt av ersätter Torreira. (Ja, såklart har vi koll på att Torreira anses  vara (och kanske borde vara ännu mer) en mer defensiv pjäs än Ceballos, men han har ju inte spelats som den CDM han var i Sampdoria).

Well, well…

Byter Arsenal upp, eller ner sig i fall detta nu går i lås?

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier