Atalanta värvar 16-åring från BP

Brommapojkarnas talang David Perez är klar för Atalanta. 16-åringen lämnar Brommapojkarna på lån, med en framtida köpoption i kontraktet.

– Atalanta kom med en förfrågan om David att han skulle få fortsätta sin fotbollsutbildning hos dem. Vi hittade en lösning som både fungerade för oss som förening samt för David som spelare, säger klubbdirektör Manuel Lindberg på Brommapojkarnas hemsida.

Som 15-åring lämnade Dejan Kulusevski Brommapojkarna för Italien och Atalanta. Nu får alltså en till BP-talang gå samma väg ut i Europa. Om det blir samma succéhistoria som för Kulusevski återstår att se.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier