Lacazette kan få ”spela alla matcher” i Lyon

För tre år sedan lämnade Alexandre Lacazette Frankrike och Lyon. Den nya adressen blev norra London och Arsenal. Men senaste året har inte varit helt enkelt för fransmannen. Han har varit skadedrabbad och har fått färre spelminuter än han hade önskat.

Nu vill Lyons sportchef Juninho Pernambucano få hem anfallaren. Han ska ha ringt Lacazette för att ”snacka lite med honom”. Pernambucano tänker att 29-åringen kan få komma till Lyon på ett lån, spela alla matcher och göra mål. Om det går igenom vet vi inte än, men det låter ju helt klart som en solid plan för en anfallare. Att få göra mål alltså.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier