Sancho-flytt aktuell igen? Och nära?

Borussia Dortmunds sportchef Michael Zorc tog alla Manchester United-supportrars förhoppningar om köp av Jadon Sancho och kastade dem långt under Old Trafford.

Men nu ser det ut som om de börjar leta sig närmare ytan igen. Bland andra BBC och Manchester Evening News skriver att United har gjort framsteg i sina försök att värva Sancho. Hans kontrakt ska vara klart, precis som agentavgifter.

Guardian skriver att United har lagt ett bud på 90 miljoner pund, drygt en miljard kronor. Plus 205 miljoner kronor till i eventuella bonusar. Det United erbjuder totalt (inklusive bonusar) uppges Dortmund vilja ha utan bonusar inkluderade.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier