Dortmund vill inte släppa Sancho

Att Jadon Sancho har varit nära en övergång till Manchester United är det få som har missat. Klubben ska vara överens med Sancho, men hans nuvarande klubb Borussia Dortmund har inte varit med på noterna. De vill ha 1,3 miljarder för 20-åringen och det är mer än engelsmännen kan betala. Speciellt till följd av de förlorade inkomsterna med spel framför tomma läktare.

Nu uppger BBC Sport att tyskarna vill behålla sin anfallare och att Ole Gunnar Solskjær behöver ge upp kampen på engelsmannen.

Manchester United har lagt mycket tid och kraft på att värva Sancho, och nu när det inte verkar bli av är deras enda stora värvning i sommarens fönster Donny van de Beek från Ajax. 

 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier