Reguilon till Spurs

Tottenham och Manchester United är ute efter samma spelare i transferfönstret. Gareth Bale är intressant för båda klubbarna, men än är inget klart.

Däremot verkar Real Madrids Sergio Reguilón snart vara klar för Tottenham, enligt den oftast pålitliga Fabrizio Romano. Det ska i princip bara vara själva signaturen som saknas. Personligen ska 23-åringen ha kommit överens med båda klubbarna, men Tottenham ska ha vunnit kampen om försvararen eftersom de har gått med på Reals kontraktkrav. Spanska klubben ville ha en klausul om tillbakaköp i kontraktet, vilket United inte ville gå med på.

312 miljoner kronor verkar Tottenham få betala för spanjoren.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier