Vill spela med Zlatan – kan nobba Barça

Lyons Memphis Depay har länge kopplats ihop med Barcelona. Tidigare i veckan uppgav nederländska De Telegraaf att klubbarna var överens om en övergång.

Prislappen uppges ligga på cirka 300 miljoner kronor, men nu är frågan om övergången blir av överhuvudtaget.

Enligt Sky Italia har Milan seglat upp som ett hett alternativ, och i sådana fall skulle Lucas Paqueta gå i motsatt riktning.

Under gårdagen gick SportMediaset ut med samma uppgifter och poängterade att Depay då skulle uppnå sin barndomsdröm – att spela med Zlatan Ibrahimovic. Å andra sidan basunerade Ligue 1-klubben under fredagskvällen ut att Depay är klubbens nya nummer 10, vilket talar för att han stannar.

Ja, ni hör. Fortsättning följer…

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier