Arsenal bekräftar ny värvning

Ikväll startar förre Arsenalmålvakten Emiliano Martinez sin första match för Aston Villa. Argentinaren lämnade Arsenal efter en succéavslutning på förra säsongen. Nu har Londonklubben presenterat ersättaren. Islänningen Alex Runarsson, 25, anländer från Dijon FCO, där han senaste säsongen mestadels suttit på bänken, vilket han kommer fortsätta göra i Arsenal.

Runarsson, som är 186 cm lång, fick chansen som förstekeeper i den franska klubben säsongen 2018/2019, men övertygade inte på Dijon-ledningen och petades nästkommande säsong.

Efter att ha gjort 31 matcher för Dijon som förstemålvakt, blev det bara 14 matcher förra säsongen. Vi får väl anta att det kommer ta en stund innan vi får se Islänningen starta i Premier League, men kanske får han chansen i cupspelet i det täta matchandet på de brittiska öarna.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier