Inga Unitedplaner på att ersätta Lindelöf

Victor Nilsson Lindelöf och Harry Maguire hamnade under kritisk lupp efter Manchester Uniteds 1–3-premiärförlust mot Crystal Palace i Premier League. Något som också fått rykteskarusellen att börja snurra när det kommer till potentiella mittbacksnyförvärv och Lindelöfersättare.

Enligt trovärdiga The Athletic ska dock mittbackspositionen inte vara en prioritet för Manchester United, då tränare Ole Gunnar Solskjaer förlitar sig på den tillgängliga mittbacksuppsättningen.

Däremot ska klubben, enligt uppgifterna, främst titta efter en högerytter (om det så blir Jadon Sancho eller någon annan) samt en vänsterback, där Portos brasse Alex Telles har ryktats vara av intresse.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier