Leeds stärker upp defensiven

Under de två första matcherna sedan återkomsten i Premier League har Leeds bjudit på målfester. Enda kruxet har väl varit att målen har varit både deras och motståndarnas. Nu vill de täta till defensiven.

De hoppas att Diego Llorente, 27, ska kunna hjälpa dem med det. Leeds och Real Sociedad ska vara överens om en övergång för spanjoren, enligt BBC Sport. Övergångssumman landar på drygt 200 miljoner kronor. Det är bara läkarundersökningen som ska genomföras innan affären är klar.

Det är Leeds femte värvning under årets sommarfönster. Real Sociedad har bekräftat övergången men Leeds har ännu inte presenterat sitt nyförvärv.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier