Arsenals mittfältare på väg bort – men byte inte aktuellt

Daily Mail, som legat i framkant när det kommer till rykten kring Lucas Torreira, uppger i dag att Atlético Madrid nu är detaljer från att låna in Arsenal-mittfältaren.

Men att Londonklubben ska lyckas få Thomas Partey, som man ryckt i en längre tid, att gå andra hållet ska fortfarande vara osannolikt. Atlético fortsätter nämligen att kräva närmare 525 miljoner svenska kronor för den defensiva mittfältaren, vilket Arsenal inte är villiga att betala.

Vi fortsätter att hålla ögon och öron öppna för nya uppgifter kring mittfältarna.

Psst! Du har väl inte missat att vi kör silly-chatt klockan 13.00 i dag! Ställ dina frågor till Sportbladets expert Makoto Asahara redan nu!

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier