Uppgifter: United intresserar sig för Kanté

Galna rykten, bekräftade transfers och senaste nytt är det som vi officiellt stoltserar med i denna blogg.

Dags för det förstnämnda. Och glöm för guds skull inte saltet nu.

Enligt vanligtvis relativt vilt svingande The Mirror så ska Manchester United ha visat intresse att värva åt sig N’Golo Kanté från Premier League-rivalen Chelsea. Enligt tidningen ska Chelsea kunna tänka sig en försäljning av den 29-årige, franske världsmästaren. För att en Unitedaffär ska bli aktuell måste dock Kanté gå med på en rejäl lönesäkning, om (märkt om) man ska tro på uppgifterna. Uppgifter som också menar på att Ole Gunnar Solskjaer länge tyckt om spelaren och tror att han skulle göra nytta (well, no shit) i Unitedtröjan.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier