Kalmar FF förlänger med anfallslöftet

20-åriga Edvin Crona blir kvar i Kalmar FF. Anfallslöftet förlänger kontraktet till år 2023, skriver Barometern.

– Det känns väldigt bra att ha förlängt kontraktet. Jag känner att Kalmar FF har en stark tro på mig som fotbollsspelare och för min fortsatta utveckling känns det helt rätt att stanna kvar här i den här miljön. Jag känner att jag har mer att ge och är hungrig på att ta ytterligare kliv i min utveckling, säger Edvin Crona på Kalmar FF:s hemsida.

20-åringen är fostrad i Kalmar FF:s akademin och debuterade i a-laget som 16-åring. Under säsongen 2020 har han gjort två allsvenska mål och dessutom debuterat i U21-landslaget.

– Edvin har visat en stark lojalitet och drivkraft, trots motgångar under resans gång, och hanterat det på ett väldigt bra sätt. Han är en spelare som alltid ger allt för föreningen, både på och utanför fotbollsplanen, säger Kalmar FF:s sportchef Jörgen Petersson.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier