Silly bloggen öppnar! Hur blir det med Pogba?

Då är det dags igen hörni! Fram med salt, peppar och oreganokvarnarna. Upp med twitterflödet och fram med förhoppningarna.Vässa italienskan för att fatta Fabrizio Romano, stålsätt dig för att höra Makoto Asaharas östgötska i silly-sändningarna.

Silly bloggen är härmed öppnad för vinterfönstret 2021. Nu är det bara hänga med.

Var ska vi börja då?

Vi börjar väl med något som redan börjat puttra och vad vi tror kommer bli den mest långdragna silly-sagan det kommande fönstret.

Paul Pogba.

Mino Raiola la minst sagt in en vedpinne i den redan brinnande brasan gällande sin klient och en flytt ifrån Manchester United. Detta när han häromdagen sa att ”det är över för Pogba i Manchester United. Paul vantrivs och kan därför inte prestera som vi vill. Han måste flytta.

Nu gäller detta rykte inte Pogba direkt, men han är inblandad i anledningen till att detta rykte blossat upp.
United uppges vara villiga att väcka liv i sitt intresse för Atlético Madrids mittfältare Saul Niguez. Övergången ska göras möjlig genom en försäljning av Pogba, både för att locka fram pengar till övergången, men också för att göra plats på mittfältet för Saul. Saul uppges kosta cirka 710 miljoner kronor, enligt todofichajes.

Ok, då var vi igång. Häng med oss här i bloggen, hela vägen in i kaklet 1 februari.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier