Wolves letar ersättare i Liverpool

Raul Jimenez skadade sig allvarligt i matchen mot Arsenal 29 november och det är fortfarande oklart när mexikanen kan återvända till planen. Sedan dess har Wolves testat att spela med den unge Fabio Silva, 18, men portugisen har inte riktigt kunnat fylla skorna i anfallet.
Därför ser sig nu Wolves om efter någon som kan göra mål tills dess att Jimenez är tillbaka.

Daily Mail uppger att Liverpool ska vara redo att släppa Divock Origi under januarifönstret. Dessutom visade Wolves intresse för belgaren redan 2018, men då valde Origi Liverpool och han har sedan dess gjort oerhört viktiga mål för Merseysideklubben, trots lite speltid.

Origi har bara spelat sju matcher för Liverpool den här säsongen och har redan ryktats till Borussia Dortmund, Newcastle och Club Brugge.

Den brittiska tabloiden skriver att Wolves är intresserade av ett lån till en början.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier